Articole publicate în presă:

Clarvăzătoarea Mariela ştie ce le rezervă acest an celor mai controversate cupluri

Despărţiri, botezuri, afaceri noi, poveşti de dragoste marcate de gelozie, de toate acestea vor avea parte în anul 2009 vedetele din showbizul românesc. Click! a ajuns la clarvăzătoarea vedetelor, Mariela, şi a aflat ce le rezervă acest an celor mai cunoscute cupluri mondene.

Citeşte articolul publicat în ziarul Click!


Magie şi farmece farmece anticriză

La începutul săptămânii, prezicătoarele din oraş s-au întâlnit şi au discutat despre noile probleme ale clienţilor. Vrăjitoarele spun că, de câteva săptămâni, problemele în dragoste au fost înlocuite de cele cu bani. Aşa că s-au specializat pe descântece antifaliment. Boboteaza pe stil vechi (luni 19 ianuarie), una dintre cele mai importante sărbători ale stăpânelor magiei albe, a reunit nouă vrăjitoare din Galaţi.

Citeşte articolul publicat în ziarul Click!


Vrăji de dragoste, de Valentine’s Day

Care fată nu şi-ar dori, mai ales de Ziua Îndrăgostiţilor, ca relaţia cu partenerul să dureze toată viaţa? Vrăjitoarele şi clarvăzătoarele susţin că în ziua de 14 februarie femeile îşi pot face vrăji de dragoste singure, fără ajutorul magicienelor. Clarvăzătoarea Mihaela ne-a dezvăluit ce trebuie să facă femeile care îşi doresc să fie iubite şi mai mult de alesul inimii. Tot ce le trebuie este un bănuţ, puţină ceară şi miere de albine, şi câte un „semn”, adică nişte fire de aţă de la el şi de la ea.

Citeşte articolul publicat în ziarul Click!


Tamaduitoarea Mariela - leacuri


Interviu in Maroc.